Odmítnout vše můžete zde.

A4 Zámek planých růží

29,7 × 21 cm, stálobarevný v laminu, vhodný k rámování, podepsaný Marií Brožovou

Ideální do interiéru, vhodný k rámování a paspartování, stálobarevnost je chráněna laminací, která pod sklem není vidět.

Obraz "Zámek planých růží" Marie Brožová nakreslila v roce 2018 ve své Galerii Pastelka nedaleko pražského orloje.

Popis obrazu: Na obraze Zámek planých růží se dostáváme míst, kam je možné vstoupit jenom ve snu. Uvnitř opuštěného zámku, který je celý zarostlý rozkvetlými šípkovými růžemi a břečťanem je možné vstoupit do mnoha různých dveří a hledat ztracenou část své duše, která se od nás v mládí oddělila, protože nedokázala unést tvrdou životní realitu a nechtěla se vzdát svých snů. V tomto prostoru zakletém mimo čas naše  duše žije ve společnosti koček, jednorožců, vlaštovek a mořských koníků, dál si spřádá své sny, má na růžích ustláno a nechce se jí zpátky. Co bychom jí museli slíbit, aby se k nám byla ochotná vrátit?

Zajímavost: Strážkyní prostoru je víla v měděné masce, která nepustí dovnitř nikoho bez pozvání. Na obraze se ukrývá kočka s kovovou maskou na tváři, kterou najdete i na obraze Never More.

Tisk tohoto obrazu je dostupný ve všech formátech od A4 do A0.