Úvod » OBRAZY - TISKY » VÍLY A PŘÍRODNÍ BYTOSTI » A3 Listopadová víla

A3 Listopadová víla

42 x 29,7 cm, stálobarevný v laminu, vhodný k rámování, podepsaný Marií Brožovou

Ideální do interiéru, vhodný k rámování a paspartování, stálobarevnost je ochráněna laminací, která pod sklem není vidět.

Obraz "Listopadová víla - tajemství" z cyklu Víly na každý měsíc roku Marie Brožová nakreslila v roce 2010 ve své Galerii Pastelka nedaleko pražského orloje na největší formát papíru A0 (118,9 x 84,1 cm). Najdete ho také jako ilustraci v knize "Zakleté víly - cesty žen za osvobozením tvůrčí podstaty", kterou Marie Brožová v roce 2014 vydala ve svém nakladatelství OBHAJOBA PASTELKY s.r.o.

Popis obrazu: Listopadová víla přichází v době dušičkových mlh, má soví oči, které vidí za hranice skutečnosti, píská si na flétnu táhlou melodii podzimu a umí otevřít vchody do jiných světů. Přináší nám dar prožívat odvěká tajemství s mrazením v zádech a se závratí z pomyšlení, že jsme naživu.

Zajímavost: Bílý kůň na nebi není jen tak bez příčiny, je to kůň Svatého Martina, který v listopadu tak často přináší sníh.

Autorský tisk tohoto obrazu je dostupný ve všech formátech od A4 do A0.